Kurs Kvalitetsledelse med 19 Entusiastiske Kvalitetsledere

Vis alle

Kurs Kvalitetsledelse med 19 Entusiastiske Kvalitetsledere

dav

19 nyfrelste Kvalitetsmennesker har vært på kurs i Kvalitetsledelse og Revisjon. Vår kunde satser stort på å etablere kvalitetsarbeid i sin organisasjon. For en unik offentlig organisasjon har hatt 19 deltakere på kurs i 5 dager i November. Ledere for enkelte fagområder og kvalitetsledere som hver dag skal jobbe ute i sin organisasjon med å etablere, implementere og drive forbedringsarbeid. Gjennom kursdagene har deltakerne vært gjennom hele ISO 9001, med å diskutere utfordringer og løsninger, og noen entusiastiske gruppeoppgaver, og hjemmearbeid med revisjon mellom de 2 øktene. 

Ipsum AS vil takke kunden at Ipsum AS ble valgt i konkurranse med andre som leverandør for dette kursopplegget. Det har vært en spesiell utfordring med tanke på hvilke tjenesteleveranser kursdeltakerne skal jobbe med, og som ga vår instruktør noen gode utfordringer!

Vi er stolt og ydmyke for å få lov til å være en del av dette, og ønsker lykke til med det videre Kvalitetsarbeidet. Vi følger spent med.