Ipsum Team

Ole Bård Berg

General Manager

Sertifisert kvalitetsrevisor

+47 454 17 194


Bjørn G. Baardsen

Senior Rådgiver

Sertifisert Revisjonsleder, Kvalitetsleder & Risk Manager

+47 989 94 918


Ipsum Team

Noen av menneskene som du treffer hos oss. I tillegg til dem som er presentert her jobber Ipsum AS sammen med andre faglig dyktige mennesker. Vi samles for faglig utveksling og drar nytte av hverandres kompetanser for å løse oppdrag for våre kunder på en effektiv måte.

Det er viktig for oss å løse oppdrag på en effektiv måte for våre kunder sito web dell’azienda. Det å bidra til å skape en verdi for kunden er derfor noe vi setter høyt. Vi får dette til med å ha erfaring og kompetanse, samt innsikt i leveranseprosesser. Vi løser oppdrag på timer, hvor andre bruker dager, uker og…

Hvor viktig er din tid? Som leder i en organisasjon skal man bruke tiden på å lede sin organisasjon og skaper verdier for denne. Å bruke tid på å tilegne seg kompetanse, kartlegge løsninger og verktøy, utarbeide, etablere og implementere egne systemer er tidkrevende og tar fokus fra primæroppgavene.

Med en rådgiver fra Ipsum AS er kompetansen på plass og vedlikeholdt, kartleggingen er gjort og verktøyene etablert, utarbeidelsen kan gjøres basert på tidligere erfaringer. Implementeringen er det som gjenstår. I samarbeid med vår rådgiver får du kompetansen du trenger, råd og tips til implementeringen.

Vi blir litt trist alle de gangene vi møter virksomheter som mye penger på rimelige løsninger, som over tid har kostet mer enn verdien det har gitt! Snakk med oss før du bestemmer deg!